Karlovy Vary



Jak jste si už na mém instagramu mohli všimnout, tak jsem strávila pár dní v Karlových Varech společně s Kristýnkou z www.christienee.com. Přijely jsme ve středu večer a hned jsme se šly ubytovat do nádherných apartmánů Revelton Suites, které jsou situované přímo v centru, o pobyt v nich si nyní můžete také zasoutěžit na našich instagramových účtech. Pak jsme si zašly na večeři do místní vyhlášené restaurace na sushi, pokud ho máte rádi stejně jako my, tak Sushi Sakura určitě navštivte. Zbytek večera jsme strávily vybalováním a přípravou věcí na focení na další den.





Ve čtvrtek ráno jsme se vydaly hledat místo, kde se nasnídáme a rozhodly jsme se vyzkoušet kavárnu, která nás zaujala už předchozí večer a to Republica Coffee, kávu dělají výbornou a jejich croissant jsme si zamilovaly. Pak jsme se vydaly na kolonádu, pořídit pár fotek a zbytek dne jsme strávily už na apartmánu, protože jsme zrovna chytly sychravé počasí a potrápil nás i déšť.




Pátek nás přivítal slunkem, bylo nádherně, my si udělaly královskou snídani na našem apartmánu a začaly balit. Také jsme šly nafotit ještě poslední outfit na naprosto nádherné místo, které se nám zalíbilo už při první procházce.












Celkově jsem si tento výlet moc užila, spoustu jsme toho nafotily, při natáčení videa, které najdete níže, jsme se neskutečně nasmály a zvládly jsme udělat i spoustu práce, takže ideální spojení odpočinkového a produktivního volna. 



Oblíbené příspěvky